Frisklavede færdigretter
Find ud af det
Menu - uge 3
18/1: Frikadeller m. rødkål, sovs og kartofler
19/1: Farsbrød m. græsk kartoffel og tzatziki
20/1: Krogryde m. mos og hjemmebagt brød
21/1: Chilli con carne m. ris og brød
22/1: Pulled pork burger
Menu - uge 4
18/1: Frikadeller m. rødkål, sovs og kartofler
19/1: Farsbrød m. græsk kartoffel og tzatziki
20/1: Krogryde m. mos og hjemmebagt brød
21/1: Chilli con carne m. ris og brød
22/1: Pulled pork burger
Menu - uge 5
18/1: Frikadeller m. rødkål, sovs og kartofler
19/1: Farsbrød m. græsk kartoffel og tzatziki
20/1: Krogryde m. mos og hjemmebagt brød
21/1: Chilli con carne m. ris og brød
22/1: Pulled pork burger
Om levering/afhentning
Ved bestilling af 2 retter, foregår afhentning/levering mandag i den valgte uge. Ved bestilling af 3 retter foregår afhentning/levering onsdag i den valgte uge. Ved bestilling af 5 retter skal de 2 første retter afhentes/leveres om mandagen og de sidste 3 retter om onsdagen.
Deadline for bestilling:
Bestilling skal foretages senest søndag kl. 12:00 for afhentning/levering mandag og senest tirsdag kl. 12.00 ved afhentning/levering onsdag.