fbpx
+ 45 29 28 21 59 kontakt@oliviaskoekken.dk

Om Olivias Køkken

I Olivias Køkken har vi samlet mange års kompetencer og erfaring inden for madlavning, catering og kantinedrift. Vi tilbereder og leverer mad til både private og virksomheder. Vi vægter, at der skal være plads til alle. Vores priser er absolut konkurrencedygtige og vi håber dermed at flest mulige kan gøre brug af vores produkter.

Socialøkonomisk virksomhed

Olivias Køkken er en registreret socialøkonomisk virksomhed. Det betyder, at vi er en privat virksomhed, der fungerer på markedsvilkår og hvor vi gennem vores virke søger at fremme sociale- og samfundsgavnlige mål. Vi ansætter fx medarbejdere, der kan have fysiske og/eller psykiske begrænsninger i arbejdsevnen.

Samarbejdspartnere

I Olivias Køkken samarbejder vi eksempelvis med kursus- og konference virksomheder. 

Vi etablerer også andre former for samarbejder og beder dig kontakte os, hvis du ønsker at drøfte mulighederne.

Praktiske oplysninger

Vi leverer aftensmaden GRATIS i postnummer 8382.

Ved levering i andre byer/kommuner, opkræves transportgebyr. Kontakt os for nærmere oplysninger.

Bestiller du et arrangement, kan du gebyrfrit ændre din ordre helt frem til 4 dage før levering. Du har mulighed for at justere op i kuvertantallet indtil dagen før levering. Dette sker ved henvendelse på tlf. 2928 2159.

Du kan afbestille din levering op til 8 dage før leveringen. Annulleres bestillingen senere end 8 dage før levering, opkræves du 90% af ordrebeløbet.

Når du handler hos Olivias Køkken, er der INGEN FORTRYDELSESRET i henhold til Forbrugeraftaleloven § 18, stk. 2, nr. 12.