MAD TIL STUDENTERGILDE

God mad til en god fest

Studentergildet er en stor dag, som fejres af studenter i hele landet. Det er en dag, som markerer afslutningen på en lang og hård uddannelse og er fyldt med traditioner og festligheder. En af de mest kendte traditioner er studenterhuen, som symboliserer den uddannelse, man har afsluttet. Men udover huen er der også andre traditioner, som at køre rundt i lastbiler eller traktorer og fejre dagen med venner og familie. Og selvfølgelig er maden også en vigtig del af fejringen. Hos Olivias Køkken kan vi hjælpe med at gøre dit studentergilde til en uforglemmelig dag ved at levere lækker mad, så du og dine gæster kan nyde dagen fuldt ud.

Vi tilbyder en bred vifte af muligheder, så du kan sammensætte den perfekte menu til din fest. Vores byg-selv buffet giver dig mulighed for at vælge mellem en række forskellige kødretter, salater, koldt og varmt tilbehør og meget mere. Hvis du ønsker en mere traditionel servering, kan du vælge mellem vores forskellige forretter, hovedretter, desserter og natmad. Vores mad er altid frisklavet og lavet af råvarer og ingredienser af høj kvalitet, så du kan være sikker på, at dine gæster vil blive imponeret.

N

Gratis levering

Hvis maden skal leveres indenfor en radius af 10 km fra vores adresser i Hinnerup og Hadsten, tilbyder vi at levere maden uden ekstra gebyrer.

N

Bestil nu - betal senere

Du bestemmer selv om du vil betale ved bestilling eller vente til fire dage før levering. Prisen er den samme uanset hvad du vælger.

N

Du kan sagtens foretage ændringer

Du kan roligt bestille maden, selvom du ikke har fået svar fra alle dine gæster endnu. Deadline for ændringer er fire dage før levering.

BYG DIN EGEN BUFFET

Vil du have fuld frihed til at vælge præcis de retter, der passer til dit arrangement? Så prøv Olivias Køkkens byg-selv buffet!

Sammensæt en menu

Skab din drømmemenu med Olivias Køkkens enkelte retter, hvor du kan vælge mellem et stort udvalg af forretter, hovedretter, desserter og natmad.

Kontakt

Olivias Køkken
Søndergade 20
8370 Hadsten

Tlf. 29 28 21 59

Send os en mail HER

Åbningstider

Butik
Mandag-torsdag: 08.00-13.00
Fredag: 08.00-12.30

Catering
Mandag-lørdag: 06.00-19.00

 © Olivias Køkken Hinnerup ApS

Dette website er beskyttet af reCAPTCHA og Google.
Læs om Privatliv og Vilkår.

Betalingsmuligheder hos Olivias Køkken
0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen