Enkelte retter

Se det store udvalg af skønne forretter, hovedretter, desserter og natmad, og vælg selv hvordan din festmenu skal se ud.

Leveringsdato- og tidspunkt

Når du går videre til betaling får du mulighed for at udfylde leveringsinformationer. Olivias Køkken holder som udgangspunkt lukket søndage og helligdage.

Hvad koster levering?

Vi tilbyder GRATIS levering i en radius af 10 km fra vores adresser: Svinget 6 8382 Hinnerup og Hammelvej 9, 8370 Hadsten. Hvis leveringsadressen er længere væk end 10 km, vil vi kontakte dig for at aftale nærmere omkring transportgebyr.

Hvordan foregår betaling?

Når du har lagt din bestilling i kurven, kan du gå videre til betaling. Her har du følgende betalingsmuligheder:

 • Kortbetaling
  Vi accepterer de fleste gængse kredit- og debetkort. Vi hæver først pengene når deadline for justeringer er nået, medmindre andet er aftalt. Ved betaling med debetkort reserveres beløbet med det samme og er derfor ikke tilgængeligt på dit kort.
 • MobilePay / GooglePay / ApplePay
  Vi reserverer ligeledes pengene på din konto, men hæver først beløbet når det ikke længere er muligt at justere i din bestilling. Om beløbet er tilgængeligt på din konto, afhænger af din bank og det betalingskort du har tilknyttet.
 • Betaling med faktura
  Hvis du vælger betaling med faktura, vil du modtage en faktura på mail, som skal betales via bankoverførsel. Betalingsfristen vil være fire dage før leveringsdatoen medmindre andet er aftalt.
 • ViaBill
  Ved betaling med ViaBill har du mulighed for at dele betalingen op i rater. Du indgår en betalingsaftale mellem dig og ViaBill. Olivias Køkken har ingen indflydelse på hvorvidt du kan kreditgodkendes, den månedlige ydelse eller evt. gebyrer der pålægges af ViaBill. Vi anbefaler at du læser kreditaftalen nøje inden du godkender betalingen. 
Deadline for bestilling og justeringer

Bestilling skal foretages senest 10 dage før ønsket leveringsdato. Har du justeringer til antal kuverter eller lign, skal disse af hensyn til indkøb og forberedelse meddeles Olivias Køkken senest 4 dage inden leveringsdatoen. Op til højtider eller ved særlige lejligheder (fx jul, nytår, Mortensaften og lign.) kan der være en særskilt deadline, hvilket vil fremgå i forbindelse med bestilling.

Min. 10 kuv

Forret

Hovedret * 

(Obligatorisk)

Tilvalg

Dessert

Natmad

-
+

Kontakt

Svinget 6 (Cafeén v. HH-Hallen)
8382 Hinnerup

Send os en mail HER

Tlf. 29 28 21 59

Åbningstider

Aftales i forbindelse med bestilling.

Vi holder som udgangspunkt lukket søn- og helligdage.

Ferielukket i uge 7, 28, 29, 30, 42 + 24/12, 25/12, 26/12

 © Olivias Køkken Hinnerup ApS

Dette website er beskyttet af reCAPTCHA og Google.
Læs om Privatliv og Vilkår.

Betalingsmuligheder hos Olivias Køkken
0
  0
  Din kurv
  Din kurv er tomTilbage til shoppen